COPERTINE RETRACTABILE

Pentru umbrirea teraselor și balcoanelor

Montaj GRATUIT în toată Transilvania.

Termen de execuție 15 zile lucrătoare.

2 ani Garanție.

Preț negociabil la proiectele mai mari.

Copertină clasică cu braȚe retractabile pentru terase

Preț: de la €70/mp2

Confecționate dintr-un material textil special, cu tratament antidecolorare, antimucegai și impermeabil, acestea nu doar te protejează de razele solare nocive, ci și rezistă în fața condițiilor meteorologice dificile.

copertine retractabile pentru terasa si balcon 3
copertine verticale pentru balcon 2

COPERTINă Verticală PENTRU TERASĂ ȘI BALCON

Preț: de la €70/mp2

Transformă-ți terasa sau balconul într-un spațiu confortabil și elegant cu ajutorul copertinelor verticale! Acestea îți oferă intimitate și protecție împotriva razele solare puternice, vântului și ploii. Confecționate din materiale de calitate superioară, aceste copertine verticale sunt durabile și ușor de întreținut. Pot fi instalate cu ușurință și se pot adapta oricărui spațiu. Poți alege dintr-o varietate de culori și texturi pentru a se potrivi cu design-ul terasei sau balconului tău. Creează-ți un spațiu intim și protejat cu ajutorul copertinelor verticale.

COPERTINĂ VERTICALĂ PENTRU TERASĂ ȘI BALCON

Preț: de la €70/mp2

Confecționate dintr-un material textil special, cu tratament antidecolorare, antimucegai și impermeabil, acestea nu doar te protejează de razele solare nocive, ci și rezistă în fața condițiilor meteorologice dificile.

copertine verticale pentru balcon 2

COPERTINĂ CASETATĂ MODEL KSET-30

Preț: de la €140/mp2

Îmbunătățește aspectul și funcționalitatea casei tale cu Copertinele Casetate KSET-30! Acestea adaugă un aspect sofisticat și modern fațadei, oferind în același timp protecție solară și termică. Cu un design compact și discret, copertinele casetate KSET-30 se integrează armonios în orice arhitectură. Fabricate din materiale de înaltă calitate, aceste copertine sunt rezistente la intemperii și ușor de întreținut. Cu opțiuni de automatizare și telecomandă, poți regla cu ușurință nivelul de acoperire și luminozitate, asigurând un confort optim. Transformă aspectul casei tale și bucură-te de beneficiile unei soluții moderne și eficiente cu Copertinele Casetate KSET-30!

copertina caseatata KSET-30 2 terasă și balcon
Copertine retractabile TerasPro 6

COPERTINĂ RETRACTABILĂ CU STÂLPI DE SUSȚINERE - TERASPRO

Preț: de la €180/mp2

Descoperă copertina revoluționară TERASPRO! Cu forma sa de rulou și montajul în plan orizontal, această copertină îți oferă flexibilitate și adaptabilitate absolută. Cu arcuri pentru tensionarea materialului și un sistem inovator de fermoar în ghidajele laterale, beneficiezi de stabilitate exemplară și o rulare uniformă în casetă. Poți instala copertina pe acoperișurile din sticlă sau pe terasele cu stâlpi de aluminiu pentru o rezistență sporită la vânt. Cu acționare electrică și telecomandă, confortul și ușurința sunt la îndemâna ta. Optează pentru TERAS PRO și transformă-ți terasa într-un spațiu perfect protejat și elegant!

COPERTINĂ RETRACTABILĂ CU STÂLPI DE SUSȚINERE - TERAS PRO

Preț: de la €180/mp2

Descoperă copertina revoluționară TERAS PRO! Cu forma sa de rulou și montajul în plan orizontal, această copertină îți oferă flexibilitate și adaptabilitate absolută. Cu arcuri pentru tensionarea materialului și un sistem inovator de fermoar în ghidajele laterale, beneficiezi de stabilitate exemplară și o rulare uniformă în casetă. Poți instala copertina pe acoperișurile din sticlă sau pe terasele cu stâlpi de aluminiu pentru o rezistență sporită la vânt. Cu acționare electrică și telecomandă, confortul și ușurința sunt la îndemâna ta. Optează pentru TERAS PRO și transformă-ți terasa într-un spațiu perfect protejat și elegant!

Copertine retractabile TerasPro 6

RULOURI VERTICALE ZIPSCREEN

Preț: de la €100/mp2

De ce ZipScreen? Pentru că este construit să reziste! Datorită materialului textil robust și cadrului din aluminiu, ZipScreen te protejează împotriva vântului și altor elemente externe. Iar tensiunea superioară a țesăturii asigură că ruloul rămâne mereu în poziția perfecta.

Rulouri Verticale ZipScreen 4

Modele DE materialE textilE pentru copertine şi marchize

Descoperă frumusețea și funcționalitatea cu modelele noastre de material textil pentru copertine și marchize. Aceste materiale rezistente, create cu atenție la detalii, adaugă un farmec aparte fațadelor și teraselor tale. Cu o gamă diversificată de modele contemporane și culori vibrante, asigurăm o protecție eficientă împotriva soarelui și intemperiilor. Alege calitatea și stilul pentru spațiul tău în aer liber.

Materiale Copertine galben si gri 6

Informatii Produse Sunprotect

Dacă nu ai găsit informațiile necesare pe site-ul nsotru, ne poți găsi la 0755 511 864

× Folosim WhatsApp!