Copertine verticalE de balcon

Preț: de la €70/mp2

copertine verticale pentru balcon 2

Transformă-ți terasa sau balconul într-un paradis privat cu ajutorul copertinelor verticale elegante și funcționale! Indiferent dacă îți dorești să creezi un spațiu intim și protejat sau să controlezi cantitatea de lumină și aer care intră în zona ta de relaxare, aceste copertine sunt soluția ideală. Fabricate din materiale de înaltă calitate, aceste copertine verticale sunt durabile, rezistente la intemperii și ușor de întreținut. Cu o gamă variată de culori, texturi și modele disponibile, poți personaliza aspectul terasei sau balconului tău, adăugând o notă de eleganță și rafinament. Instalarea este simplă și se adaptează cu ușurință oricărui spațiu, iar sistemul intuitiv de ridicare și coborâre permite ajustarea nivelului de acoperire și intimitate în funcție de preferințele tale. Beneficiază de intimitate, protecție solară și un ambient plăcut cu copertinele verticale de calitate superioară!

DE CE COPERTINE VERTICALE?

Știați că tot ce aveți nevoie pentru a crea în interiorul locuinței dumneavoastră un mediu confortabil, ferit de soare este o copertină verticală – extensibilă, special creată pentru balcon?

Un astfel de sistem de umbrire se potrivește cu majoritatea balcoanelor și acoperă eficient golul pentru ca razele UV să nu mai pătrundă în interiorul locuinței dumneavoastră.

Acest tip de copertină verticală extensibilă este excelent pentru balcoanele apartamentelor orientate spre Est sau Vest unde în anumite intervale de timp lumina și căldura soarelui care intră în casă este atât de puternică încât împiedică buna desfășurare a activităților casnice.

copertine verticale pentru balcon 6

Materialul textil are tratament antidecolarare, antimucegai și este impermeabil. Acesta are un strat de teflon aplicat pe suprafată.

Câteva detalii:
• se fabrică pe comandă la dimensiunea balconului
• varianta manuala actionata cu ajutorul unei manivele
• gamă variată de culori, la alegere pentru material
• montaj asigurat în toata Transilvania
• pentru restul tarii montajul este asigurat prin colaboratorii noștrii
• termen de livrare maxim 14 zile lucratoare

specificații

• Se realizează pe comandă
• Dimensiuni maxime de execuție : 550 cm lungime x 300 cm deschidere
• Tipuri de acționari posibile: manuala

Copertine retractabile verticale se confectioneaza pana la o lungime de 550 cm la perete iar prinderea de perete sau tavan se face doar în suporții de pe capete. Aceasta copertina coboara vertical pana pe balustrada balconului unde vine ancorata in niste carlige.Optional se pot monta brate extensibile care au o lungime de 50 cm care permite reglarea copertinei verticale în mai multe unghiuri.
Copertine retractabile este sunt rezultatul colaborarii dintre cerințele arhitecților din domeniu si furnizorii noștri.

Montaj GRATUIT în toată Transilvania

Termen de execuție 30 de zile lucrătoare.

2 ani Garanție

Material textile impermeabil

  • Toate materialele folosite la confecționat copertine retractabile, marchize, corturi, pavilioane, umbrele sunt din import Spania.
  • Materiale create pentru a oferi maximul de confort termic și visual.
  • Prelată rezistentă împotriva prafului, uleiurilor, sarurilor, apei, razelor UV.
  • Prelata nu se decoloreaza odată cu trecerea timpului. Materialele ( prelatele ) impermeabile nu dezvolta microorganisme cum ar fi bacterii sau mucegai.
  • Prelată rezistentă la agentii chimici din atmosfera.
  • Materiale textile cu teflon pentru impermeabilitate.
  • Garanția materialelor textile împotriva decolorarii și al mucegaiului este de 2 ani.

Prelată impermeabilă pentru copertine retractabile si pergole

Acoperiți terasa dumneavoastră cu Docril®. Docril® este cea mai buna alegere ca material ( prelată ) atunci când cumpărați o marchiză, copertină, umbrelă, cort, pavilion deoarece acesta este fabricat 100% din fire vopsite – fibre acrilice.

În procesul de vopsire cu soluție se adaugă pigmenți în molecula de fibră – acest procedeu se folosește ca să nu se decoloreze prelata, astfel se crează legături care sunt dificile de a se destrăma chiar și după câțiva ani și care sunt mult mai puternice.

Materialul ( prelata ) Docril® folosește și Teflon® – marcă înregistrată de DuPont, în procesul de finisare. Teflon® protejează țesatura. Crează o barieră care consolidează hidrofug, adică împiedică pătrunderea apei și întârzie aderarea murdăriei. În plus, aceasta nu reduce permeabilitatea la aer – lasa prelata ( materialul ) să respire.

Gama DOCRIL – material textil IMPERMEABIL prelată pentru copertine retractabile, marchize, pergole, șezlonguri, corturi, pavilioane, umbrele, terase

Denumiri: material impermeabil, prelată impermeabilă, material textile corturi.

poze LUCRĂRI ANTERIOARE

Previous slide
Next slide
× Folosim WhatsApp!