Despre Noi

SC SUNPROTECT SOLUTION SRL stă la dispoziția dvs. cu soluții de umbrire și protecție solară în toată Transilvania. Comercializăm pergole retractabile în Cluj, Alba, Sibiu, Brașov, Mureș, Bistrița Năsăud, Sălaj, Baia-Mare, Satu-Mare, Bihor. Compania noastră comercializează diverse modele de pergole terase aluminiu sau prelată impermeabilă. Cauți un acoperiș terasă retractabil? În magazinul nostru vei găsi modele de acoperiri cu sistemul de pergolă retractabilă bioclimatică metalică din aluminiu. Sistemele de pergole pot fi închise în plan vertical cu folie terasă transparentă, cu care fabricăm diverse modele de rulouri transparente pentru închideri terase și balcoane. De asemenea, SunProtect Solution comercializează și modele de copertine retractabile pentru umbrirea teraselor și balcoanelor. Aceste modele de copertine se fabrică și se montează din material textil impermeabil. Copertinele sunt elemente de umbrire de diferite mărimi și modele. Cea mai uzuală copertină este modelul monobloc cu acționare manuală sau electrică, cu motor și telecomandă marca Somfy. Comercializăm și modele de copertine pentru balcoane care se rulează în plan vertical.

Pentru acoperirea teraselor mai folosim marchize retractabile cu pânză impermeabilă și rezistentă la soare. Cel mai elegant model de umbrire comercializat de SunProtect Solution este modelul cu casetă marchiză retractabilă casetată automatizată. Ultimul sistem și cel mai modern pentru închiderea spațiilor exterioare ca să fie protejate de zăpadă și ploaie este ruloul transparent casetat, care este complet automat și izolează ermetic.

Deoarece ne gândim la confortul casei tale, nu ne oprim aici. Îți punem la dispoziție toată gama de sisteme de protecție și umbrire. Unul dintre acestea ar fi rulourile exterioare din aluminiu, care au cel mai mare grad de protecție fonică, termică și de umbrire pentru locația ta. Ușile de garaj tip rulou oferă un plus de aspect casei tale, deoarece acestea nu îți ocupă spațiul prețios, covorul de lamele se adună într-o casetă. Pe lângă toate sistemele menționate mai sus, comercializăm rolete textile, rolete day&night, storuri romane, jaluzele plisse, jaluzele verticale, jaluzele orizontale, plase de insecte cu balamale, tip rulou, plisse. Pentru oferta de preț privind sistemele oferite de SunProtect, vă rugăm să ne contactați.

× Folosim WhatsApp!