Jaluzele venețiene din Aluminiu

Jaluzelele Orizontale din Aluminiu sau Jaluzelele Venețiene sunt alegerea perfectă pentru casa ta. Acestea pot fi aplicate sau integrate. Dimensiunile lor sunt de 50, 80, 90 mm.

Toate variantele de culoare sunt disponibile.

Jaluzelele orizontale din aluminiu (venetiene), LA COMANDĂ, sunt executate la milimetru pe dimensiunile dorite de client (în limitele tehnice permise de fiecare produs în parte). Produsele noastre sunt de cea mai bună calitate, cu o durată de viață îndelungată. Modelul C80 are un design rotunjit, lamelele au forma literei „C” în secțiune. Marginile lamelor sunt pliate (au un „buzeu” rotund), o întărire pentru o rezistență mai mare. Grosimea foii din care sunt fabricate este de 0,50 mm. În comparație, jaluzelele C50 nu au lamele pliate și foaia lamelei are o grosime de 0,20 mm. Din aceste motive, dimensiunile maxime până la care pot fi executate jaluzelele C80 sunt mult mai mari decât cele pentru modelul C50.

Montaj GRATUIT în toată Transilvania

Termen de execuție 15-20 de zile lucrătoare.

2 ani Garanție

Jaluzelele venetiene raman mereu la moda. Fie ca este vorba de locuinte sau birouri, ele nu sunt doar un element de design, dar sunt mai ales functionale, prin capacitatea lor remarcabila de a regla cu precizie lumina si vizibilitatea din orice incapere. Acesta este un avantaj incontestabil in fata rulourilor exterioare din aluminiu. Jaluzelele model C80 pot fi automatizate cu echipamente Somfy, de cea mai buna calitate.

Dimensiunile maxime de execuție sunt de 4,5 m lățime pe 5 m înălțime.

Acționarea se poate face manuală sau electrică, iar rezistența la vânt este de 45 km/h.

Poze lucrări anterioare

× Folosim WhatsApp!