Rulouri Verticale ZipScreen

Preț: de la €100/mp2

Rulouri Verticale ZipScreen 2

Transformă spațiul tău cu Rulourile Verticale ZipScreen!

Imaginează-ți un rulou care nu numai că adaugă un plus de stil și eleganță spațiului tău, dar oferă și protecție de calitate superioară în orice anotimp. Acesta este ZipScreen, soluția perfectă pentru cei care caută confort, funcționalitate și design deosebit într-un singur produs.

Descriere Produs

Ruloul ZipScreen reprezintă eleganța și funcționalitatea într-o singură soluție, garantându-vă protecție și confort în toate anotimpurile. Cu abilitatea sa de a rula în sus și de a se închide complet în direcție verticală, acest rulou îmbină flexibilitatea cu utilitatea.

Construit dintr-un material textil de calitate superioară, ZipScreen se mândrește cu un cadru modular din aluminiu, având profile atât în partea de sus, cât și în cea de jos. Sistemul inovator de fermoar oferă o tensiune superioară a țesăturii, oferind o rezistență remarcabilă la vânt și alte presiuni externe. În plus, profilul inferior al cadrului se ascunde complet în cutia superioară după deschidere, oferind un aspect estetic plăcut, fără elemente vizibile.

Detaliul care îl diferențiază pe ZipScreen de alte produse similare este prinderea laterală cu fermoar, care menține țesătura tensionată perfect între profilele superioare și inferioare.

Și pentru că știm cât de important este ca produsul să se potrivească stilului și necesităților dvs., oferim trei variante de top box: cu lumină LED pentru o atmosferă ambientală, standard sau cu un design rotund distinct. Alegeți ZipScreen pentru o soluție durabilă și elegantă pentru spațiul dvs.!

Dimensiuni maxime de 4,5 x 3 metri.

Actionare electrica cu telecomandă.

Motorizare Somfy.

Profilele se pot vopsi in orice culoare RAL.

Montaj GRATUIT în toată Transilvania.

Termen de execuție 15 zile lucrătoare.

2 ani Garanție.

POZE LUCRĂRI ANTERIOARE

Previous slide
Next slide

VIDEO LUCRĂRI ANTERIOARE

× Folosim WhatsApp!