Pergola retractabilă All Season

Preț: de la €200/mp2

pergola retractabila star 4

Ai o terasă de dimensiune medie sau mare, vrei s-o folosești liniștit din primavară până toamna târziu? Alege din modelele noastre de Pergole retractabile cu prelată impermeabilă; ar putea fi o opțiune excelentă pentru tine.

Pergole retractabile din aluminiu pentru terasă model STAR

Pergola cu acoperiș retractabil, cu material de acoperire rezistent la soare, impermeabil, construit cu stâlpi de susținere în partea din față pentru rezistență la vânt puternic.

Denumiri: pergola retractabile terase, pergole impermeabile terase, pergola metalică.

Pergole retractabile impermeabile, principalul nostru partener este Eurotenda.

Dacă aveți o terasă spațioasă și doriți să o folosiți începând cu topirea zăpezii primăvara și până toamna târziu când temperaturile vă îndeamnă să mutați petrecerea în casă, vă propunem să investiți într-o pergolă terasă Star care să vă creeze condiții optime pentru nevoile dumneavoastră.

O pergolă Star constă într-un acoperiș retractabil rezistent la acțiunea factorilor de mediu, susținut de stâlpi care-i suportă greutatea.

Acest acoperiș conceput dintr-o pergolă retractabilă poate fi dotat și cu lumini led pentru iluminarea terasei dumneavoastră.

Cum sunt construite pergolele retractabile electric?

Pergolele retractabile Star sunt pergole moderne cu prelată PVC block out din grupul Sattler, cu inserție de carbon, proiectate special pentru a putea face față condițiilor meteorologice nefavorabile.

În părțile laterale acests fel pergolelesunt prevăzute cu două rânduri de perii și un rând de garnitură montate pentru a preveni infiltrațiile de apă.

În plus, frontonul, partea din față a acoperișului retractabil, are un jgheab de colectare a apei de ploaie. Astfel, atât ca design cât și ca funcții, acest tip de pergole retractabile se pretează atât montării în spațiile private, cât și în cele publice.

Cu un acoperiș pergolă Star petrecerile din serile de vară devin mai luminoase, iar zilele petrecute la terasă chiar și în timpul caniculei, mai plăcute și mai răcoroase.

În domeniul sistemelor pentru acoperire, Star reprezintă calitatea deoarece aluminiul din care este confecționat acest sistem de pergole a fost testat în condiții meteorologice extreme și a obținut rezultate extraordinare după expunerea îndelungată la soare sau la ploaie și la utilizarea pe vânt puternic. De asemenea, vopsirea elctrostatică permite pergolei să-și păstreze culoarea intactă chiar și după o perioadă lungă de utilizare.

Prețul pentru pergole retractabile Star?

Prețul unei pergole retracatbile ” acoperiș retractabil Cluj “ sau oriunde altundeva în țară depinde de dimensiunea zonei pe care doriți să o acoperiți.

Pergolele Star sunt special concepute pentru a extinde spațiul oricărei terase și se pot produce pe comandă astfel încât să se potrivească la fix cu cerințele dumneavoastră.

O pergolă acoperiș retractabil este ideală pentru extinderea spațiului util indiferent de structura sau forma clădirii căreia vreți să-i creați o terasă acoperită și are un aspect ce se integrează perfect atât cu stilurile arhitecturale moderne, cât și cele clasice.

Mai mult, în cazul în care ați comandat și instalat deja o pergolă, sunteți mulțumit de ea, dar acum vă doriți un acoperiș chiar și mai mare, există posibilitatea montării unei pergole suplimentare lângă cea deja existentă.

Un mare avantaj al pergolelor retractabile este faptul că se pot instala foarte rapid. Instalarea se face de către personal experimentat, care lucrează în cele mai sigure condiții, iar rezultatul pe care îl oferim este de fiecare dată cel pe care și l-a imaginat clientul.

Montaj GRATUIT în toată Transilvania

Termen de execuție 30 de zile lucrătoare.

2 ani Garanție

pergola retractabila star 16 pentru terase

Pergolele Star arată extraordinar montate la restaurante sau hoteluri când se dorește mărirea terasei, dar la fel de bine un acoperiș cu prelată tip poliplan și iluminare led poate completa și o terasă privată.

Vâ mai putem oferi doar pentru umbrirea teraselor și balcoanelor în perioada de vară diverse modele de copertine de balcon cu material impermeabil tip prelată.
Câteva din punctele forte ale unui pergole retractabile tip acoperiș.

Ca sisteme de umbrire, pergolele retractabile sunt una din cele mai performante soluții. Sunt elegante și crează o atmosferă intimă, dar în același timp își îndeplinesc cu succes și rolul de protecție. Astfel, dacă ar fi să enumerăm câteva din cele mai importante motive pentru care recomandăm un astfel de acoperiș retractabil pergolă, argumentele noastre ar fi următoarele:

  • materialele rezistente fac ca pergolele Star să nu se deterioreze de la vreme;
  • motorizarea Somfy cu telecomanda;
  • cote maxime de pana la 15 metri lungime si 10 metri deschidere;
  • aspectul elegant recomandă acest acoperiș pergolă pentru orice terasă;
  • în cazul pergolelor poliplan, dotate cuprelateă, există o gamă variată de culori din care putețiallegee ceea ce vi se potrivește cel mai bine;
  • structura sistemului face ca acesta să facă față utilizărilor repetate, fără însă a obstrucționa libera mișcare și a ocupa mult din prețiosul loc de pe terasă;
  • prin blocarea eficientă a razelor de soare, pergolele vă protejează sănătatea, permițându-vă să vă bucurați de aerul proaspăt fără a vă expune la razele UV;
  • pergolele se realizează pe comandă, astfel încât puteți fi sigur că se potrivesc la fix cu dimensiunile terasei pe care doriți să o acoperiți.

Cauți și o soluție să inchizi pergola în perioada de iarnă să nu intre zapada? Optează pentru sistemele de închideri terase cu folie din plastic, aici avem mai multe opțiuni de rulouri: simple, cu casetă, sistem zip sau cu bride.

Poze lucrări anterioare

Previous slide
Next slide

Video lucrări anterioare

× Folosim WhatsApp!