Rulou cu Folie Transparentă Casetat cu Ghidaje

Descoperiți sistemul perfect pentru protejarea balconului sau terasei dvs. de intemperii cu sistemul de închideri terase cu folie transparentă și rulouri exterioare! Odată cu sosirea ploii sau a zăpezii, vă veți bucura de confort și protecție totală într-un mod elegant și practice.

Descriere

Confecționate din materiale rezistente, fabricate să facă față intemperiilor vremii. Pe lângă protecția împotriva precipitațiilor, optând pentru rulouri exterioare transparente pentru terase și balcoane izolați fonic spațiul cu până la 35 db.

Sistemul este compus dintr-o folie transparentă ce culisează prin ghidaje laterale din aluminiu și se adună pe tambur într-o casetă în momentul rulajului. Astfel, atunci când folia este coborâtă, datorită ghidajelor și casetei din dotare, terasa devine izolată în totalitate. Pentru a asigura o protecție sporită împotriva vântului, foliile transparente sunt prevăzute cu câte două rânduri de perii care fac contact cu plasticul, obstrucționând intrarea curenților de aer.

Mod de actionare: Manual sau electric cu telecomanda.

Caracteristici

• Sunt utilizate in mai multe domenii: terasele restaurantelor si ale hotelurilor, foisoare, balcoane.
• Sunt cei mai moderni pereti antivant, structura lor fiind asemanatoare cu cea a rulourilor exterioare.
• Sunt compuse din: caseta semiovala din aluminiu, ghidaje laterale din aluminiu, cristal transparent, lamela terminala din aluminiu si sistem de actionare.
• Protejeaza de ploi, ninsori, vant puternic.
• Pot avea dimensiuni foarte mari, de pana la 4500 mm lungime si 3000 mm inaltime.
• Culorile standard sunt alb si crem, dar optional se pot alege toate culorile RAL.

Rulouri casetate cu ghidaje 6

Montaj GRATUIT în toată Transilvania

Termen de execuție 15 zile lucrătoare.

2 ani Garanție

Poze lucrări anterioare

Video lucrări anterioare

× Folosim WhatsApp!