PERGOLA RETRACTABILĂ BIOCLIMATICĂ CU ACOPERIȘ ÎNCLINAT

Preț: de la €450/mp2

Pergolele retractabile bioclimatice din aluminiu se potrivesc perfect pentru terasa casei tale. Pergolă retractabilă bioclimatică acționată din telecomandă rezistentă la zapadă. Structura Pergolei este completă din aluminiu. Lamelele acoperișului sunt umplute și izolate cu poliuretan.

Sistemul poartă numele de Pergola PERSA – se poate monta cu structură independentă din aluminiu, proprie sau pe o terasă din lemn deja construită.

Pergole retractabile din aluminiu pentru terasă model Persa

Dacă sunteți patronul unui restaurant sau hotel și doriți să oferiți un plus de confort clienților dumneavoastră sau dacă aveți o terasă acasă și intentionați sa o acoperiți pentru a o putea folosi în condiții optime atât pe timp de vară cât și toamna târziu, atunci vă recomandăm o Pergolă retractabilă aluminiu terasă Persa.

Este vorba de un sistem de umbrire compus din pergole retractabile bioclimatice care se potrivesc perfect pentru nevoile dumneavoastră.

Vă recomandăm și copertine retractabile premium pentru acoperirea spațiilor

Aceste pergole retractabile bioclimatice din aluminiu model Persa sunt construite astfel încât să fie rezistente la apa de ploaie și la zăpadă, dar să facă față și vânturilor puternice de peste an. Ele pot fi acționate prin telecomandă, iar sistemul lor le permite acoperirea terasei în întregime fără a lăsa goluri prin care să se poată infiltra apa.

Pergolele Persa sunt pergole moderne din aluminiu prevăzute cu lamele umplute și izolate cu poliuretan pentru o izolare de înaltă calitate.

Care sunt avantajele acoperirii terasei cu pergole retractabile bioclimatică aluminiu Persa în locul teraselor construite din lemn ?

Pergolele retractabile pentru terasă sunt cea mai eficientă metodă de extindere a acoperișului, iar principalele argumente cu care ne susținem afirmația sunt următoarele:

• pergola este un acoperiș retractabil bioclimatic folosind acționare automată astfel puteți să-l folosiți doar atunci când vă doriți mai multă umbră. Când soarele nu este la fel de puternic, ca de exemplu iarna, pentru a permite soarelui să intre în casă puteți să descoperiți terasa și să vă bucurați de lumină;

• o pergolă bioclimatică retractabilă electrică reprezintă și un sistem excelent de ventilare. Când vă doriți mai mult aer, tot ce trebuie să faceți este să retractați panourile parțial sau total astfel încât să permiteți aerisirea;

• dacă optați pentru o pergolă aluminiu bioclimatică puteți fi convins că aceasta se va potrivi perfect cu dimensiunile terasei dumneavoastră. Ea se realizează pe comandă și astfel acoperă fiecare porțiune care se dorește a fi umbrită;

• o pergolă bioclimatică acoperiș retractabil Persa este mult mai simplu de instalat decât dacă v-ați propune să construiți de la zero un nou acoperiș. După comandă, specialiștii noștri o montează în locul dorit sprijinind apoi sistemul de niște stâlpi de susținere care îi oferă un plus de rezistență, fără însă a ocupa mult din prețiosul spațiu al terasei dumneavoastră;

  • La cerere, aveți posibilitatea să închideți noua structură și pe plan vertical dacă alegeți un acoperiș pergolă bioclimatic deoarece acestuia i se pot monta sisteme de acoperire ca de exemplu rulourile transparente casetate;
  • Aveți garanția alegerii unui sistem automatizat de cea mai înaltă calitate deoarece automatizarea noastră este marca Somfy, un producător de top în domeniul sistemelor de umbrire.
  • Pergola din lemn se construiste mai greu are costuri de întretinere a lemnului in timp mai mari.
  • Acoperisul din lemn nu poate fi retractabil.
  • Producatorul sistemului de pergolă retractabilă este Metaform.
  • Cote maxime de pana la 12 metri latime si 6,5 metri deschidere.
  • Culorile standard disponibile : alb, crem, gri antracit.
  • Pentru alte culori se percep costuri suplimentare.

Montaj GRATUIT în toată Transilvania

Termen de execuție 30 de zile lucrătoare.

2 ani Garanție

Preț pergola retractabilă bioclimatică Persa

Prețul unui acoperiș retractabil in Cluj-Napoca, pergola retractabila sau în orice altă zonă a țării, trebuie să țineți cont de faptul că prețul unui astfel de sistem depinde de suprafața ce trebuie acoperita.

Executăm lucrări oriunde în România și pentru a beneficia de o cotație de preț cât mai exactă, vă recomandăm să ne contactați direct și să ne comunicați dimensiunile terasei dumneavoastră.

De la înființarea companiei Sunprotect și până în ziua de astăzi am adunat în portofoliu peste 1500 de proiecte unice si le-am realizat respectând întocmai dorințele clienților noștri.

Suntem convinși că împreună putem găsi soluția potrivită și pentru dumneavoastră, iar odată montată, vă garantăm că pergola noastră Persa vă va satisface toate nevoile.

Daca acest sistem este prea mult pentru dumneavoastră atunci vă recomandăm să vizualizați modelul de marchiză retractabilă care este strict pentru umbrirea teraselor și balcoanelor în perioada de vară. Ca material de acoperire folosim prelată impermeabilă Docril.

De ce să alegi pergole retractabile bioclimatice Persa ca sistem de umbrire în locul unui acoperiș din lemn?

Pergolele sunt soluțiile ideale pentru acoperirea teraselor indiferent dacă vorbim de spațiul public sau privat.

Ele protejează eficient împotriva soarelui și nu permit nici trecerea apei de ploaie, putând fi folosite ori de câte ori se dorește crearea unui mediu ferit și confortabil.

În zilele de vară când temperaturile caniculare fac insuportabilă șederea chiar și într-un spațiu umbrit, prin sistemul lor retractabil, pergole retractabile bioclimatice permit aerisirea prin simpla apăsare a unui buton.

De asemenea, pentru ca apa să nu se adune pe acoperiș căzând apoi necontrolat, astfel de sisteme sunt prevăzute cu jgheaburi de colectare care o conduc către stâlpii de susținere ce permit scurgerea.

Pergolele retractabile Persa sunt elegante și arată extraordinar indiferent de clădirea unde sunt montate. Ele se potrivesc de minune cu o arhitectură modernă sau chiar futuristă, dar se integrează în peisaj chiar și atunci când acoperă terasa unei case tradiționale construita din lemn.

Sistemul de pergole retractabile bioclimatică poate fi închis pentru protecția de ploaie, vânt și zăpadă cu rulouri transparente model zip, Aceste rulouri folosesc folie transparentă și sunt complet automate cu motor.

Poze lucrări anterioare

Previous slide
Next slide

Video lucrări anterioare

× Folosim WhatsApp!