Pergola cu lamele rotative

Preț: de la €400/mp2

pergola cu lamele rotative futura

Pergola cu lamele rotative  este un sistem modular de umbrire inovator, care permite reglarea nivelului de umbrire și aerisirea spațiului.

Pergole cu lamele rotative din aluminiu pentru terasă

Datorită combinării pergolei cu lamele rotative și a sistemului de sticlă glisant VERLASS, terasa ta poate fi folosită în orice sezon al anului, oferind condiții elegante și confortabile. În timpul verii, pliind sticla și rotind lamelele, poți beneficia de aerisire și umbră, indiferent de condițiile meteorologice. Iar iarna, închizând acoperișul cu părțile laterale din sticlă glisantă, poți transforma terasa într-un spațiu luminos și plăcut, ideal pentru momente de relaxare în timpul unei cafele.

SunProtect Solution îți oferă opțiunea de a adăuga un sistem de iluminare LED pentru un pachet complet de amenajare a terasei tale. Experimentează confortul și eleganța în fiecare sezon cu soluțiile noastre de pergole.

Pergola cu lamele rotative  este o soluție inovatoare pentru amenajarea teraselor și a zonelor de exterior, care îți oferă posibilitatea de a-ți regla nivelul de umbrire și aerisire într-un mod inteligent și eficient. Indiferent de sezon sau de condițiile meteorologice, pergola noastră îți va oferi posibilitatea de a-ți personaliza spațiul din exterior pentru a-l transforma într-un spațiu confortabil și relaxant.

Sistemul de lamele rotative din aluminiu este proiectat să ofere o protecție solară optimă și o ventilație controlată a aerului, astfel încât să poți să te bucuri de terasa ta în cele mai bune condiții. Pergola cu lamele rotative este fabricată din materiale de înaltă calitate, precum aluminiu ceea ce o face durabilă și rezistentă la intemperii și coroziune.

Pergola bioclimatica cu lamele rotative vine într-o gamă largă de dimensiuni și culori, pentru a se potrivi perfect cu designul și stilul casei tale. În plus, sistemul modular de lamele rotative permite personalizarea nivelului de umbrire și ventilare, astfel încât să-ți poți crea propriul spațiu de exterior unic și personalizat.

Transformă-ți terasa într-un spațiu de relaxare și bucură-te de confortul oferit de pergola noastră. Achiziționează acum pergola cu lamele rotative și descoperă cum îți poți îmbunătăți stilul de viață în aer liber.

pergola cu lamele rotative futura - sunprotect 4
  • La cerere, aveți posibilitatea să închideți noua structură și pe plan vertical dacă alegeți un acoperiș pergolă bioclimatic deoarece acestuia i se pot monta sisteme de acoperire ca de exemplu sistemul de sticlă glisant VERLASS.
  • Pergola din lemn se construiste mai greu are costuri de întretinere a lemnului in timp mai mari.
  • Acoperisul din lemn nu poate fi retractabil.
  • Cote maxime de pana la 7 metri latime si 4 metri deschidere.
  • Se pot construii mai multe module generând o suprafață mult mai mare.
  • Culorile disponibile : toate nuanțele RAL.

Montaj GRATUIT în toată Transilvania

Termen de execuție 30 de zile lucrătoare.

2 ani Garanție

PREȚ pergola cu lamele rotative

Pentru a obține un preț corect pentru un acoperiș retractabil, o pergola retractabilă sau orice alt sistem de acoperire, trebuie să țineți cont de dimensiunea suprafeței ce trebuie acoperită. Noi, la Sunprotect, putem executa lucrări oriunde în România și vă recomandăm să ne contactați direct pentru a primi o cotație de preț personalizată. Avem în portofoliu peste 2000 de proiecte realizate cu succes, astfel că suntem convinși că împreună putem găsi soluția potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

Montarea unei pergole cu lamele rotative va satisface toate nevoile dumneavoastră.

Video lucrări anterioare

× Folosim WhatsApp!