Pergola cu lamele rotative - FUTURA

Preț: de la €400/mp2

pergola cu lamele rotative futura


Pergola cu lamele rotative model FUTURA este un sistem modular de umbrire inovator, care permite reglarea nivelului de umbrire și aerisirea spațiului.

Pergole cu lamele rotative din aluminiu pentru terasă model FUTURA

Datorită combinării pergolei cu lamele rotative model FUTURA și a sistemului de sticlă glisant VALEDO, terasa ta poate fi folosită în orice sezon al anului, oferind condiții elegante și confortabile. În timpul verii, pliind sticla și rotind lamelele, poți beneficia de aerisire și umbră, indiferent de condițiile meteorologice. Iar iarna, închizând acoperișul cu părțile laterale din sticlă glisantă, poți transforma terasa într-un spațiu luminos și plăcut, ideal pentru momente de relaxare în timpul unei cafele.

SunProtect Solutions îți oferă opțiunea de a adăuga un sistem de iluminare LED pentru un pachet complet de amenajare a terasei tale. Experimentează confortul și eleganța în fiecare sezon cu soluțiile noastre de pergola!

Pergola cu lamele rotative model FUTURA este o soluție inovatoare pentru amenajarea teraselor și a zonelor de exterior, care îți oferă posibilitatea de a-ți regla nivelul de umbrire și aerisire într-un mod inteligent și eficient. Indiferent de sezon sau de condițiile meteorologice, pergola FUTURA îți va oferi posibilitatea de a-ți personaliza spațiul de exterior pentru a-l transforma într-un spațiu confortabil și relaxant.

Sistemul de lamele rotative din aluminiu este proiectat să ofere o protecție solară optimă și o ventilație controlată a aerului, astfel încât să poți să te bucuri de terasa ta în cele mai bune condiții. Pergola FUTURA este fabricată din materiale de înaltă calitate, precum aluminiu ceea ce o face durabilă și rezistentă la intemperii și coroziune.

Pergola FUTURA vine într-o gamă largă de dimensiuni și culori, pentru a se potrivi perfect cu designul și stilul casei tale. În plus, sistemul modular de lamele rotative permite personalizarea nivelului de umbrire și ventilare, astfel încât să-ți poți crea propriul spațiu de exterior unic și personalizat.

Transformă-ți terasa într-un spațiu de relaxare și bucură-te de confortul oferit de pergola FUTURA. Achiziționează acum pergola FUTURA și descoperă cum îți poți îmbunătăți stilul de viață în aer liber.

pergola cu lamele rotative futura - sunprotect 4
  • La cerere, aveți posibilitatea să închideți noua structură și pe plan vertical dacă alegeți un acoperiș pergolă bioclimatic deoarece acestuia i se pot monta sisteme de acoperire ca de exemplu sistemul de sticlă glisant VALEDO
  • Pergola din lemn se construiste mai greu are costuri de întretinere a lemnului in timp mai mari.
  • Acoperisul din lemn nu poate fi retractabil.
  • Cote maxime de pana la 12 metri latime si 6,5 metri deschidere.
  • Culorile standard disponibile : alb, crem, gri antracit.
  • Pentru alte culori se percep costuri suplimentare.

Montaj GRATUIT în toată Transilvania

Termen de execuție 30 de zile lucrtăoare.

5 ani Garanție

PREȚ pergola cu lamele rotative model futura

Pentru a obține un preț corect pentru un acoperiș retractabil, o pergola retractabilă sau orice alt sistem de acoperire, trebuie să țineți cont de dimensiunea suprafeței ce trebuie acoperită. Noi, la Sunprotect, putem executa lucrări oriunde în România și vă recomandăm să ne contactați direct pentru a primi o cotație de preț personalizată. Avem în portofoliu peste 1000 de proiecte realizate cu succes, astfel că suntem convinși că împreună putem găsi soluția potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

Montarea unei pergole cu lamele rotative va satisfice toate nevoile dumneavoastră.

× Folosim WhatsApp!