Pergola Winter Garden

Preț: de la €450/mp2

SC SUNPROTECT SOLUTION SRL comercializeaza pentru dumneavoastra Pergole cu acoperiș din sticlă Winter Garden. Pergola Winter Garden este o pergolă bioclimatică, special concepută pentru utilizarea cu precădere în zone rezidențiale, susținând conceptul de grădină de iarnă. Tavanul este fabricat din panouri „Double-Glazing” sau „Policarbonat”. Sistemul de aluminiu poate fi montat atât ca o extensie a locuinței dvs, cât și ca o structură independentă, care stă pe propriile picioare, amplasată în grădină.

Pergole retractabile din aluminiu model Winter Garden

Cu suprafețele lor opace și semi-opace, panourile din geam termopan și policarbonat care alcătuiesc tavanul, te integrează în mediul înconjurător și îți oferă un spațiu de locuit și de relaxare încântător. Alături de sistemele de ferestre și uși laterale care pot fi integrate în structură se poate amenaja ca o grădină de iarnă completă.
Aceste pergole Wintergarden garanteaza buna functionare si rezistenta in conditii meteorologice dificile. Folosindu-se mai multe pergole Wintergarden atasate una langa alta, se pot acoperi suprafete cu latimi infinite.

Ulterior se pot instala copertinele Teras Pro atasate deasupra sau sub acoperisul pergolei winter garden. Cu ajutorul acestor copertine retractabile orizontale, se mentine o temperatura confortabila in interiorul pergolei.
De asemenea, produsul este pretabil pentru utilizand sisteme de inchidere cu folie transparenta sau sticla securizata tip armonica sau tip ghilotina.

CARACTERISTICI:

Dimensiuni maxime de executie: Latime – 720 cm | Proiectie – 350 cm;
Posibilitati constructive: Cu acoperis fix din sticla securizat laminata;
Baza: Picioare rigide din aluminiu avand 80 mm x 133 mm, traverse din aluminiu pentru sustinerea sticlei, rezistent la ploaie, zapada in cantitati mari;
Acoperis: Sticla dubla, formata din 2 foi de 6 mm securizata respectiv 8 mm securizat laminata, grosime totala 28 mm;
Culoare structura: Alb Texturat, Bej Texturat, Gri Inchis Texturat, Gri Deschis Texturat, Maro Texturat, Negru Texturat sau orice alta culoare RAL;
Modele disponibile: SkyFix;
Optiuni contructive: Se poate acoperi o suprafata mult mai mare montandu-se mai multe module de pergole alaturate;
Optiuni actionare: Nu poate fi actionata, este o pergola cu acoperis fix.

Poze lucrări anterioare

Previous slide
Next slide
× Folosim WhatsApp!