Panouri transparente cu butoni - Model capse și bride

Transformă-ți terasa într-un spațiu funcțional și protejat chiar și în timpul iernii! Descoperă sistemul de închideri terase cu folie transparentă, perfect pentru a-ți crea o terasă eficientă pe tot parcursul anului.

Caracteristici

Sunt in special recomandate pentru foisoare sau terase particulare.
• Sunt pereti antivant ficsi.
• Sunt confectionati din cristal transparent cu intaritura pe margine.
• Capsele sunt aplicate pe intaritura, din 500 mm in 500 mm.
• Se pot fabrica pe orice dimensiune, prin lipirea transparenta a mai multor folii.
• In partea de jos se adauga un sort din polytextil, cu scopul de a indeparta scurgerea apei de la baza foisorului.
• Nu exista dimensiuni maxime, deoarece nu sunt prevazute cu structura fixa.
• Culorile standard ale intariturii sunt alb, maro, gri si crem.

Montaj GRATUIT în toată Transilvania

Termen de execuție 15 zile lucrătoare.

2 ani Garanție

Inchideri terase cu folie transparenta, balcoane si foișoare.

Rulou transparent compus din parți metalice:

1. suporți de prindere, mecanism cu manivelă și tamburul pe care se rulează folia. Folie terasă transparentă ce are la baza de jos o contragreutate.

2. folia transparentă care este termosudată cu bandă de rigidizare pe contur pentru rezistență mecanica. Folia transparentă pentru terasă specială să reziste la soare. Va recomandăm inchideri terase cu folie transparenta.

Închiderile noastre cu folia transparentă, imită sticla și protejează spațiu de zapadă, frig, ploaie, curenți de aer, praf, și ofera un climat placut pe timp de iarnă. Realizam inchideri de terase, balcoane, foișoare cu diverse modele de rulouri transparente. Folie terasă transparentă este solutia ideală pentru spațiile exterioare care trebuiesc închise în perioada rece și detașabile în perioada de vară. Rulourile cu folie transparentă pentru terase și balcoane nu se rup la vânt indiferent de intensitate.

Dorești să găsești o companie specializată în confecționarea de sisteme de închideri terase cu folie transparentă pentru terasa sau foișorul tău? Sunprotect este alegerea perfectă! Comercializăm trei tipuri de rulouri cu folie transparentă pentru închideri terase și balcoane. Suntem aici să te ajutăm să găsești soluția ideală pentru nevoile tale.

La SunProtect, suntem dedicați să oferim produse de înaltă calitate și servicii impecabile clienților noștri. Echipa noastră experimentată îți stă la dispoziție pentru a discuta opțiunile disponibile și a-ți prezenta variantele noastre de sisteme cu folie transparentă pentru închideri terase.

Fie că ai nevoie de o închidere parțială sau completă a terasei tale, suntem pregătiți să îți oferim soluții personalizate. Sistemele noastre cu rulouri cu folie transparentă sunt proiectate pentru a fi durabile, rezistente la intemperii și ușor de utilizat.

Contactează-ne astăzi pentru a discuta despre cerințele tale și pentru a primi consultanță specializată. Echipa noastră de experți te va ghida în alegerea sistemului de închideri terase cu folie transparentă care să îți satisfacă toate necesitățile.

SunProtect este partenerul de încredere pe care îl cauți pentru confecționarea și instalarea sistemelor de închideri terase cu folie transparentă. Transformă-ți terasa într-un spațiu funcțional și confortabil cu ajutorul serviciilor noastre profesionale.

Poze lucrări anterioare

× Folosim WhatsApp!